آژانس هواپیمایی الهه سفرآژانس هواپیمایی الهه سفر

By signing up, I agree to Elahesafar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

آژانس هواپیمایی الهه سفرآژانس هواپیمایی الهه سفر
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا

  1. اصل پاسپورت به همراه پاسپورت های قدیمی که در آن ویزا درج شده است.
  2. یک قطعه عکس جدید 3.5 * 4.5 رنگی با زمینه سفید از روبه رو .
  3. ترجمه شناسنامه
  4. ترجمه سند ازدواج درصورتی که با همسر مسافرت می کنید (درصورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
  5. تکمیل اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه.
  6. مدارک مالی شامل نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و مهمور (مهر شده) به مهر بانک به همراه گردش 6 ماهه حساب بانکی که نشان دهنده میزان درآمد متقاضی باشد (درصورتی که گواهی سپرده بلند مدت یا خرید سهام یا اوراق بهادار نیز دارید، ارائه دهید.)
  7. ترجمه اسناد ملکی
  8. مدارک شغلی

– برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) به همراه ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

– برای کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات شرکت در روزنامه رسمی –ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دوماه آخر کارمندان –  ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده –نامه تمکن بانک و ریز پیرینت 6 ماه آخر به لاتین (انگلیسی و مهمور به مهر بانک )

– برای تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

– برای مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت

– برای کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

– برای بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (درصورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز ارائه شود)

  1. دعوت نامه: شامل مشخصات کامل دعوت نامه و متقاضی، نسبت، دلیل سفر، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر. دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی کانادا (NOTARY PUBLIC) برسد.

– مدارک مورد نیاز فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (CANADIAN CITIZENSHIP CARD)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (CANADIAN BIRTH CERTIFICATE) یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی (NOTICE OF ASSESSMENT) و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارد.

  1. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

**کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه ترجمه شود.**