آژانس هواپیمایی الهه سفرآژانس هواپیمایی الهه سفر

By signing up, I agree to Elahesafar's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

در حال حاضر عضو هستید؟

آژانس هواپیمایی الهه سفرآژانس هواپیمایی الهه سفر
فراموشی رمز عبور ؟

آیا یک حساب کاربری ندارید؟

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

 

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه:

در روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی میباشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم میباشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزای شما بالا خواهد بود. فرم درخواست ویزا را میتوانید در روز مصاحبه دریافت، تکمیل و ارایه نمایید.

1-      شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)

2-      فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا

3-      دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا

4-      فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی

5-      گذرنامه (6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)

6-      دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

7-      اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:
کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی.

کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .

صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.
نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.

8-  آدرس دقیق محل کار و منزل

9-  پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.

10-  ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد

11-  ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

12-  سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.

13-  یورو پول نقد.
توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.